De verschillende multimediasystemen

Verschillende multimediasystemen Renault

Indien uw wagen beschikt over een multimediasysteem (Easy Link, R-Link, Media-Nav, Radio Connect R&Go,…) werd hierover tijdens de aflevering reeds een hele hoop informatie gegeven. Door de uitgebreide mogelijkheden van deze systemen is het echter bijna onmogelijk om ze volledig uit te leggen of zijn er achteraf dikwijls nog zaken onduidelijk. Wenst u dit dus allemaal eens rustig na te lezen of te bekijken via handige instructievideo’s, dan kan u terecht op volgende site voor meer informatie: https://easyconnect.renault.be/nl.

Ook zul je er uitgebreide informatie terugvinden over hoe je de software-updates kan uitvoeren en je eventueel nieuwe kaarten kunt installeren voor je navigatie.

Uiteraard bent u ook gewoon bij ons welkom voor meer uitleg mocht het toch allemaal niet duidelijk zijn.