Online handleiding

Screenshot website E-Guide Renault

Info nodig?

Niet alleen de multimediasystemen zijn tegenwoordig zeer uitgebreid, ook de mogelijkheden die u heeft met uw voertuig zijn niet meer in één adem te noemen. Wenst u meer te weten over de functionaliteiten en mogelijkheden van uw voertuig kan u deze natuurlijk terugvinden in het instructieboekje. Wist u echter ook dat Renault een website heeft waarop al de informatie van uw voertuig gebundeld wordt? U kan daar niet alleen de digitale versie van uw handleiding terugvinden maar ook meer informatie en instructievideo’s over bv. de werking van de veiligheids-, comfort- en multimediasystemen op uw voertuig, een overzicht van de waarschuwingslampjes, etc.

Ga dus zeker eens kijken op volgende website: http://be.e-guide.renault.com/nld