Renault onthult ARKANA

Renault ARKANA

Nieuwe RENAULT ARKANA, een hybride-benadering van de SUV coupé

Met Nieuwe ARKANA verenigt Renault het beste van de SUV- en coupéwereld in een auto met een uitgesproken hybride persoonlijkheid: een hoge en geruststellende rijhouding, een compromisloze interieur- en kofferruimte en een opvallende en vernieuwende stijl. Zo belooft Nieuwe Renault ARKANA veel meer emotie en dynamisme, temeer omdat hij zal worden aangeboden met het ‘R.S. Line’-label en zal kunnen uitpakken met een volledig gamma hybridemotoren, waaronder de E-TECH Hybrid en de 1.3 TCe-motoren met 12V-microhybridesysteem.

Dit wereldwijd model wordt technisch aangepast aan de verschillende markten. In Europa staat Nieuwe ARKANA op het modulaire CMF-B-platform van de Alliantie, waarop ook de nieuwe generaties van CLIO en CAPTUR werden gebouwd.

De nieuwe ARKANA zal in het eerste semester van 2021 gelanceerd worden.  Nog een klein beetje geduld dus!

Hier kun je alvast wat meer informatie terugvinden: ARKANA reveal